Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ δέχτηκε μπουνιά στο μάτι – “Με χτύπησε κι έφυγε”

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη. – “Με χτύπησε κι έφυγε” δήλωσε στο Politic.gr ο οδηγός, με μαυρισμένο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politic.gr, ένα ΙΧ έκανε αναστροφή στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Κρήνη αναγκάζοντας τον οδηγό του ΟΑΣΘ που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 5 να πατήσει φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Οι δυο τους, διαπληκτήστικαν με ανοιχτά παράθυρα και ο οδηγός του ΙΧ του έριξε μπουνιά στο μάτι και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματισμένο οδηγό στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, καταδικάζοντας την βία κατά των εργαζομένων του.

Η ανακοίνωση του Οργανισμού:

Απαράδεκτο περιστατικό βίας καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ. Το επεισόδιο συνέβη επί της Νικολάου Πλαστήρα, στη Νέα Κρήνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο έκανε αναστροφή. Ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθούσε φρέναρε απότομα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση. Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο, ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε δίπλα στον οδηγό του αστικού και, από το ανοιχτό παράθυρο, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο! Αμέσως μετά έγινε… καπνός! 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε άμεσα με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του, παρέχοντας νομική βοήθεια, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του δράστη.

Ο κ. Ταγγίρης υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του οι οποίες είναι, σε κάθε περίπτωση, απολύτως καταδικαστέες. 

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χρυσό μετάλλιο στην ομάδα του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημειας ΑΠΘ σε διαγνωνισμό του FDA