Θεσσαλονίκη: Οι εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών επέστρεψε. – Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

ΤΕ 07/06 Σταύρος Ξαρχάκος στις 21:00

«Το παρελθόν μας είναι η βάση για το μέλλον μας» και αυτό ο Σταύρος Ξαρχάκος το γνωρίζει πολύ καλά, ως ένας συνθέτης που ακουμπάει στην παράδοση και εμπνέεται από αυτή, τη σπουδάζει σε ολόκληρη τη ζωή του, ενσωματώνει από νωρίς στοιχεία της στο έργο του και επιτυγχάνει να τη διαδώσει στις νεότερες γενιές. Αυτόν τον πλούτο θα μας δώσει απλόχερα στη Μονή Λαζαριστών, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, σε ένα οδοιπορικό από τον Πόντο ως την Κρήτη υπό τον τίτλο «Ερόδισ’ η ανατολή και ξέφεξεν η δύση».
Ερμηνεύουν: Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Αλέξης Παρχαρίδης, Ηρώ Σαΐα

ΠΕ 08/06 Τάνια Τσανακλίδου – Φώτης Σιώτας στις 21:30

Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα μας περιμένουν τη Πέμπτη 8 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών! Με τίτλο «Πουλάκια είναι και λαλούν» οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντώνται ξανά επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη.

ΠΑ 09/06 «6 στη Σκηνή» / Stand Up Comedy στις 21:00

Ο Ηλίας Φουντούλης, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης, ο Θάνος Αυγερινός, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, πήραν τα καλύτερα κομμάτια τους από τις παραστάσεις τους “Double Impact”, “Μη Άσματα” και “Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι” και συνέθεσαν μία παράσταση που τα έχει όλα: Λογοπαίγνια, μουσική, μουσική κωμωδία, observational stand up και ίσως κάποια αστεία.

ΣΑ 10/06 Φοίβος Δεληβοριάς στις 21:00

Mετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής η μοναδική Νεφέλη Φασούλη.

*Μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσθήκες του προγράμματος στο https://www.monilazariston.gr/BB0423C9.el.aspx

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σύσσωμος ο ΑΣ Άρης στα δικαστήρια για τη δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com