Ένας 23χρονος εξανάγκαζε ανήλικη να συνευρίσκεται μαζί του ερωτικά, απειλώντας την ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο, με προσωπικές τους στιγμές.
Σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.
Τι κατήγγειλε το κορίτσι
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές την εξανάγκαζε σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.
Ο νεαρός άντρας, σύμφωνα με το thestival.gr, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.
Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται ότι αποπλάνησε 12χρονο κορίτσι
- Εορταστική ατμόσφαιρα και πνευματική ανάταση στη Θεσσαλονίκη κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως
- Τουρκία: Συνάντηση του Ιμπραήμ Καλίν με τη Χαμάς για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκφράζει την ανάγκη πολιτικής ευθύνης στη σχέση του με τον Τζο Μπάιντεν
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών: Μια στιγμή κατάνυξης και ελπίδας
- Η επαναβιομηχάνιση της Ελλάδας: Σημαντική ανάγκη και προτάσεις για τη στήριξη της βιομηχανίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr