Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 35χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον αστυνομικό – Είχε στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του σε υπόθεση πορνογραφίας δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στη συσκευή του το υλικό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη φυλακή θα βρεθεί ο 35χρονος άνδρας από τη Γερμανία ο οποίος υποδυόταν τον αστυνομικό έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα που «αποδείκνυαν» την ιδιότητά του.

Ο 35χρονος συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης μετά από ένταλμα των διωκτικών αρχών της Γερμανίας αφού καταζητείται για απάτες μέσω ίντερνετ, ενώ είχε στην κατοχή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Κατά την απολογία του παραδέχτηκε ότι δεν αποτελεί μέλος του Σώματος της Αστυνομίας και αποδεχόμενος την πλαστογραφία. Ωστόσο δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο που σημαίνει ότι αρνείται την εμπλοκή του στην συγκεκριμένη πράξη.

Τα όσα υποστήριξε βέβαια δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι διέταξαν την προσωρινή του κράτηση. Η δικογραφία αναφέρει ότι ο 35χρονος άνδρας βρίσκεται στη χώρα μας σίγουρα από το 2019 και κυκλοφορύσε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό, που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων, και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο αμάξι του και το σπίτι του και σύμφωνα με την ανακοίνωση εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκαν και δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας από τη Γερμανία, αλλά η μία ήταν σίγουρα πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την απολογία του πήρε ο 35χρονος Ελληνογερμανός παιδόφιλος