Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ερπετολόγος που δαγκώθηκε από οχιά

Η ερπετολόγος που δαγκώθηκε από φίδι παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Η 39χρονη επρετολόγος που δαγκώθηκε από οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ερπετολόγος έπιασε το φίδι με το χέρι, φορώντας μόνο ένα γάντι, απόφαση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή της, καθώς η οχιά την δάγκωσε και υπέστη σοκ.

Η ερπετολόγος διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς κατάρρευσε κι οδηγήθηκε διασωληνωμένη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το χρονικό

Το συμβάν έλαβε χώρα σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην οδό Γιαννιτσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο επιστάτης του συγκροτήματος εντόπισε ένα φίδι μέσα στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου. Ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία τους είπε να απευθυνθούν σε ειδικό, κι έτσι έφτασε στο σχολείο η 39χρονη, η οποία είναι εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή».

Η 39χρονη έπιασε το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο αυτό κατάφερε και τη δάγκωσε, παρόλα αυτά κατάφερε να το περιορίσει και να το βάλει με ασφάλεια στην τσάντα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως κατάρρευσε και διακομίσθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Δείτε επίσης: Ωρωπός: Μαθητής πυροβόλησε καθηγητή του με αεροβόλο σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαρκόπουλο

Loading