Θεσσαλονίκη: Σοκ – Ζήτησε 3.500 ευρώ για κρεβάτι ΜΕΘ από συγγενείς ασθενούς με κορονοϊό

Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης – Δεν πίστευε στα αυτιά της η σύζυγος άνδρα που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο, όταν μια γυναίκα την πλησίασε και της ζήτησε μίζα για να βρει κρεβάτι ΜΕΘ για τον σύζυγό της.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε συγγενής του ασθενή στο διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος την περασμένη Τετάρτη.

«Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε μία κυρία κάλεσε την σύζυγο του ασθενούς και της είπε ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να μεσολαβήσει η ίδια, να του κάνει τραχειοτομή  και ζητούσε 3.500 ευρώ», ανέφερε στο politic.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κάτσακας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει στο νοσοκομείο νοσηλεύτρια ή γιατρός με το όνομα που αναφέρεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και άγνωστοι κατάφεραν και πήραν 3.5000 ευρώ από συγγενείς.

Για κύκλωμα έκανε λόγο ο διοικητής του νοσοκομείου. «Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό και τον φόβο των συγγενών» ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει τον Εισαγγελέα ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση.

Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Σημεία δωρεάν ελέγxου Covid-19