Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γυναικοκτονίες πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Καμάρα.
Με κεντρικά συνθήματα «η πατριαρχία δολοφονεί» και «στα σώματά μας δεν χωράει καμία εξουσία, γκρεμίζουμε ότι έχτισε η πατριαρχία»οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τα 17 περιστατικά καταγεγραμμένων γυναικοκτονιών που έγιναν το 2021, για τις 17 γυναίκες που δεν είναι πια εδώ.




Όπως γράφουν σε έγγραφο που μοίρασαν, «η πατριαρχία οπλίζει τα χέρια των βιαστών και των δολοφόνων. Οι γυναικοκτονίες δεν είναι ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά η κορύφωση της πατριαρχικής βίας, η οποία είναι παρούσα ως αναπόσπαστο κομμάτι της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας»



Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Παρεμβαίνει εισαγγελέας για την ομοφοβική επίθεση σε Γυμνάσιο – Ξεκινάει προκαταρκτική έρευνα
- Η δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την εκδημία του Πάπα: «Θα τον θυμόμαστε πάντα»
- Η θλίψη για τον Πάπα Φραγκίσκο: Ένας θρησκευτικός ηγέτης που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ανθρωπότητα
- Τελεσίγραφο στον Τσάμπι Αλόνσο για το μέλλον του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν
- Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται
- Ο Κέντρικ Ναν αναδεικνύεται MVP της κανονικής περιόδου Euroleague 2024-25