Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τον Κήπο του Νερού – «Να επαναφέρουμε τους δημόσιους χώρους» λέει ο Σ. Αγγελούδης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Κήπο του Νερού διεκδικούν οι Θεσσαλονικείς, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Ρεπορτάζ: Κερασία Κοφινά

Με πρωτοβουλία του ΜΚΟ «Φίλοι της Νέας Παραλίας» και τη στήριξη της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 26/3 στις 12:00 το μεσημέρι συγκέντρωση αυτοψίας – διαμαρτυρίας στον Κήπο του Νερού, στην περιοχή της Νέας Παραλίας.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος διαμαρτυρήθηκε για την πλήρη εγκατάλειψη του Κήπου του Νερού, ο οποίος έχει μετατραπεί σε βρώμικο βάλτο περιστοιχισμένο από μπετόν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, μιλώντας για τα προβλήματα της Νέας Παραλίας τόνισε πως «πρέπει να επαναφέρουμε όλους τους δημόσιους χώρους στην αρχική τους κατάσταση, με το επίπεδο του πολιτισμού που αξίζει στην πόλη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Με κεντρικό σύνθημα «Φέρτε πίσω τον Κήπο του Νερού!» οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», η «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», αλλά και απλοί πολίτες διεκδικούν την επαναφορά του Κήπου του Νερού στην αρχική του μορφή, όπως αυτή μελετήθηκε και παραδόθηκε από τους δημιουργούς του.

Δείτε επίσης: Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών στον σταθμό ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης

Loading