Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί 33χρονη, η ποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι προήγαγε σε πορνεία ανήλικη εδώ και περίπου έναν χρόνο
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ από την αστυνομία αναζητείται ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος επίσης εξανάγκαζε τη νεαρή κοπέλα να εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη, αποκομίζοντας ο ίδιος χρηματικά ποσά.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 2 αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 29 ετών, με την κατηγορία ότι βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Στο ίδιο όχημα επέβαιναν η 33χρονη και η ανήλικη, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την 33χρονη.
Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με την αστυνομία, εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση της παθούσας και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης, την προωθούσε εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη. Αρχικά σε οίκους ανοχής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε διαμέρισμα άγνωστου -μέχρι στιγμής- ατόμου, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια.
Προσωρινά διακόπηκαν οι συναντήσεις τους, αλλά, πριν από 2 ημέρες, με πρωτοβουλία της ανήλικης, η 33χρονη την έφερε σε επαφή με έναν από τους 2 συλληφθέντες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής. Παράλληλα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι η ανήλικη πρόσφατα ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση του ημεδαπού άντρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Δείτε επίσης: Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης επενδύει στην ανάπτυξη και δημιουργεί ευκαιρίες για την πόλη και τη χώρα
- Τραμπ: Στρατηγική κατά των πόλεων-άσυλο που αγνοούν τους κανόνες της μετανάστευσης
- Στα νέα της Τρίτης: Στρατηγικές για την αποκατάσταση των οικοδομικών αδειών
- Συναγερμός στην Κερατέα: Φωτιά και προειδοποίηση εκκένωσης μέσω του 112
- NASA: Ο γηραιότερος αστροναύτης ένιωθε δεκαετίες νεότερος χάρη στη βαρύτητα!
- Σημαντικά Ζωδιακά: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα [Τρίτη 29.04.2025]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr