Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα έργα για τις διαβάσεις πεζών και σήμερα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Θα πραγματοποιηθουν και απόψε το βράδυ οι εργασίες ευθυγραμμισης για τις διαβάσεις των πεζών στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ.Αντύπα έως τη διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια” και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 11.00 μ.μ. έως τις 06.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με αποκλεισμό κάθε φορά του οδικού τμήματος κοντά στη διάβαση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε καφέ τα ξημερώματα – Έσπασαν την πόρτα και τον απείλησαν