Θεσσαλονίκη: Συζητήσεις για συνεργασία Pfizer – ΝΟΗΣΙΣ

Πιθανή συνεργασία του ΝΟΗΣΙΣ με την Pfizer – Εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις με θέματα επιστήμης και υγείας στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο Nico Gariboldi, Site Lead-Senior Director at Pfizer και η Αναστασία Ματονάκη Sr Manager Project Mangement, από το Global Center for Digital Innovation (CDI) , δηλαδή το ψηφιακό κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν για να συζητήσουν την ενδεχόμενη συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Διευθυντής, Θανάσης Κοντονικολάου, παρουσίασε όλες τις δυνατότητες ανάδειξης και προώθησης των καινοτόμων τεχνολογικών εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων που διαθέτει το ΝΟΗΣΙΣ.

Τους εκπροσώπους της Pfizer υποδέχθηκαν ο εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ., Νίκος Πάχτας, ο Γενικός Διευθυντής, Θανάσης Κοντονικολάου, ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης, Βασίλης Μάτσος, ο Διευθυντής Λειτουργίας, Κώστας Τάνης, η Υπεύθυνη Χορηγιών, Κλαίρη Γρηγορούδη, η Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Μαρία Καρνέζου και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Δείτε επίσης: Pfizer και AstraZeneca αποτελεσματικά κατά του στελέχους Δέλτα