Πιστοί συνέρρεαν από το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου της πόλης.
Τα μέτρα προστασίας σε πολλές περιπτώσεις πήγαν… περίπατο με εικόνες πιστών να φιλούν ο ένας μετά τον άλλον την ίδια εικόνα να έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά και να παρατηρούνται εικόνες έντονου συνωστισμού στο εσωτερικό της εκκλησίας.
Μάλιστα, το πρωί συνέβη και ένα απίστευτο περιστατικό, σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, όταν μια κυρία πήγε να μπει στην εκκλησία χωρίς μάσκα και έτσι αστυνομικός που βρισκόταν δίπλα στην είσοδο της είπε πως πρέπει να φορέσει μάσκα για να μπει.

Ύστερα από λίγο πέρασε ένας ιερέας από το σημείο για να πει στην κυρία «Περάστε μέσα, περάστε», επιτρέποντας τόσο σε αυτήν όσο και σε μια άλλη γυναίκα που την συνόδευε να μπουν μέσα στον ναό χωρίς μάσκα, κάτι που παραβιάζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν όχι μόνο εντός των ναών, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον εσωτερικό χώρο στον οποίον δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test για την είσοδο.
Δείτε το εν λόγω βίντεο:
Δείτε επίσης: Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη! Έγινε η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο υπό την παρουσία της ΠτΔ (vids)
- Παραίτηση Τριαντόπουλου από τη Βουλή: Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, αβάσιμη η πρόταση
- «Τραυματισμός σοκ για τους Μάβερικς: Ρήξη πρόσθιου χιαστού για τον Ίρβινγκ»
- Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βραβεύτηκε προπονητής της χρονιάς από τον Ερυθρό Αστέρα
- Συνεργασία του δήμου Παύλου Μελά με το Χαμόγελο του Παιδιού για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων
- Ο Ντόναλντ Τραμπ και η ψευδαίσθηση της μαγικής δύναμης των δασμών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr