Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη
Συγκεκριμένα, στις 11:00, φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σε συγκέντρωση εντός του ΑΠΘ με αφορμή την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο campus.
-Στις 12:00, φοιτητικοί σύλλογοι καλού σε συγκέντρωση στα γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ από όπου θα ξεκινήσει πορεία εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, με αφορμή την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο campus.
-Στις 17:00, στην πλατεία Αριστοτέλους, Ουκρανοί πολίτες που ζουν στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτύρονται κατά της ρωσικής εισβολής στη χώρα τους.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε σε λεωφορείο – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός (vid)
- Σημαντική ανάπτυξη στις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Κοσόβου
- Η περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Κίνημα Δημοκρατίας: Καταγγελία για παράνομη χρηματοδότηση της ΝΔ σε Επιτροπή Πόθεν Έσχες και Οικονομικό Εισαγγελέα
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο άνδρας που του έδωσε την κροτίδα – «Την βρήκα κάτω, δεν ήξερα τι είναι»
- Η διεκδίκηση της διεθνούς αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων: Αναγκαίος αγώνας για δικαιοσύνη