Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο ψητοπωλείο στην Καλαμαριά

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη διάρρηξη στο ψητοπωλείο στην Καλαμαριά.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr από τη διάρρηξη και κλοπή στη Θεσσαλονίκη φαίνονται 2 άντρες, οι οποίοι φορώντας κουκούλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μπαίνουν με λοστό στον εσωτερικό χώρο του ψητοπωλείου, με σκοπό να αρπάξουν την λεία.

propoli

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας δράστης κρατάει «τσίλιες» και ο άλλος κάνει άνω-κάτω το γραφείο, καταφέρνοντας τελικά να αφαιρέσει από το κατάστημα δύο κουτιά που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 2.791 ευρώ.

Έπειτα, οι 3 συνολικά δράστες τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο και ενώ βρίσκονταν στην Περιφερειακή Οδό, αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών.

Για να γλιτώσουν, πέταξαν στον περιφερειακό τα κουτιά με τα χρήματα που έκλεψαν από το ψητοπωλείο αλλά οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του κλέβουν το μαγαζί: «Είχαμε 4 περιστατικά διαρρήξεων από τον Μάιο και μετά. Την πρώτη φορά μας πήραν αρκετά χρήματα, περίπου 3.000 ευρώ. Μετά βάλαμε καλύτερο συναγερμό.

Η δεύτερη απόπειρα έγινε 2 μήνες μετά την πρώτη. Στην 3η φορά, ξημερώματα 17 Νοέμβρη, έσπασαν το τζάμι της εισόδου και μπήκαν ενώ λειτουργούσε εκείνη την ώρα ο συναγερμός αλλά δε πήραν χρήματα. Δεν είχαμε κάτι. Την 4η φορά, μετά από 2 ημέρες, έγινε αυτό που έγινε και τους έπιασαν».

Αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι «αυτή τη φορά ήρθαν με λοστο και ξήλωσαν το χρηματοκιβωτιο που είχε μέσα το ταμείο της ημέρας, περίπου 3.000 ευρώ. Τα χρήματα ευτυχώς βρέθηκαν», δηλώνει και προσθέτει πως «τους έπιασαν στον περιφερειακό, τους έλεγξαν και βρήκαν τα πράγματα. Τους αναζητούσαν και τους βρήκαν.

Εμείς το μάθαμε κατευθείαν από την ειδοποίηση του συναγερμού όταν έγινε. Η αδελφή μου τους κατάλαβε με το που ακούστηκε θόρυβος και κάλεσε έγκαιρα την αστυνομία η οποία ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά».

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους τρεις άνδρες ηλικίας 39, 23 και 19 ετών για διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Δείτε επίσης: Black Friday: «Η έλλειψη ελέγχων αυξάνει τις παραβάσεις – Βαλκάνιοι έρχονται για ψώνια στη Θεσσαλονίκη και πέφτουν θύματα παραπλανητικών εκπτώσεων»

Loading