Παρατείνεται το θρίλερ με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, ενώ οι τελευταίες καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση υποστηρίζουν μια διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη στο πάρτι.
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονταν από χθες, Παρασκευή, δεν στάλθηκαν από την Ελβετία, ως εκ τούτου το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη θα παραταθεί μέχρι τη Δευτέρα.
Από την άλλη πλευρά, οι τελευταίες καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση υποστηρίζουν μια διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη στο πάρτι.
Ένας άνδρας που συμμετείχε στο πάρτι υποστήριξε ότι δεν την είδε στην κατάσταση, στην οποία η ίδια λέει ότι ήταν.
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: Καταγγελία για βιασμό από εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές