Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Μεταξύ αυτών συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση.
Στις 08:00, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Θεαγένειο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου τους.
Στις 08:30 μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με αφορμή την εκδίκαση αγωγής καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 4 συναδέλφους τους.
Στις 18:00, μέλη της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στο άγαλμα Βενιζέλου. Αντιδρούν στην απόφαση του Πρωτοδικείου να κηρύξει παράνομη την αποχή από την αξιολόγηση.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης σήμερα σε περιοχές της πόλης
- Η Μαδρίτη, ο νέος προορισμός για τους Αμερικανούς μετανάστες λόγω Τραμπ
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που επιδιώκει την ηγεσία της NASA
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr