Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμεα στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στις 12:00 και στις 13:00 μαθητές και καθηγητές θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον νόμο 4777/21 για τα Πανεπιστήμια που αφορά την πανεπιστημιακή αστυνομία και την πρόβλεψη ορίου φοίτησης.
Στις 12:00 αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια για την κρατική διαχείρηση της πανδημίας.
Τέλος, στις 13:00 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ιπποκράτειο έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου με αίτημα «λύση στα προβλήματα του τομέα Υγείας».
Δείτε επίσης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού 4ης δόσης για τους ανοσοκατεσταλμένους
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε πολυκατοικία
- Ιταλία: Διαφορές στην κυβέρνηση για το αμυντικό σχέδιο της Ευρώπης
- Ουκρανία: Η Ιρλανδία δεν θα συμμετάσχει σε αποστολή αποτροπής, αλλά σε αποστολή τήρησης της ειρήνης
- ΗΠΑ: Ο αντιπρόεδρος Βανς στα σύνορα με το Μεξικό προβάλλει την πολιτική κατά της μετανάστευσης
- Γάζα: Έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια, εκεχειρία και λύση δύο κρατών