Βιασμός 24χρονης – Γ.Γ Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια»

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σκοπός της έρευνας είναι αρχικά να εξεταστεί η καταγγελία της 24χρονης και στη συνέχεια να αποκαλυφθεί τυχόν κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο δρούσε στη πόλη.

Σήμερα στον ΣΚΑΪ σήμερα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, είπε πως οι αστυνομικοί της πόλης θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμα πως σε περίπτωση που η τοξικολογική εξέταση δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί τότε το κατηγορητήριο θα αναβαθμιστεί με τους δράστες να είναι αντιμέτωποι μέχρι και με την ισόβια κάθειρξη.

{DATE]

Δείτε επίσης: Τ. Θεοδωρικάκος από την Θεσσαλονίκη: «Σύγχρονα αναβαθμισμένα πανεπιστήμια που εγγυόμαστε την ασφάλεια τους»