Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της – «Το πρωί ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο»

Νέα στοιχεία γνωστοποιεί ο δικηγόρος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά

Η 24χρονη μίλησε σχετικά με την υπόθεση μέσω του δικηγόρου της, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του 27χρονου γνωστού επιχειρηματία και δράστη πως υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της.

Αναλυτικά, ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας δήλωσε στο newit.gr:

«Η εντολέας μου πήγε το βράδυ εκείνο στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και άλλη γνωστή τους. Μετά από λίγη ώρα, επειδή είχαν πιει, αποφάσισαν να φύγουν.

Όμως, ακριβώς επειδή είχαν πιει δεν μπορούσε να πάρει το αυτοκίνητο και να γυρίσει σπίτι της. Πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί και του είπε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα να την περιμένουν στη σουίτα. Μετά δεν θυμάται τίποτα η κοπέλα.

Το πρωί ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την εντολέα μου, όμως, ισχυρίζεται πως είχε τη συναίνεση της.

Η εντολέας μου, όμως, δεν τον ήξερε και δεν έγινε τίποτα με τη θέλησή της. Τώρα η δικαιοσύνη θα πράξει αυτά που πρέπει, ώστε να χτυπηθεί η ρίζα του κακού και οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα νεαρά κορίτσια.

Η εντολέας μου είναι μια νέα κοπέλα μόλις 24 ετών, είναι χαμηλών τόνων και έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Έχει χάσει τον αρραβωνιαστικό της από ανίατη ασθένεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι γονείς της. Προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ από όλα όσα έγιναν.

Η ίδια η 24χρονη δηλώνει μέσω του δικηγόρου της: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Stan: Περιγράφει πως απεγκλώβισε την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού (vid)