Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ: «Απίστευτη ταλαιπωρία των οδικών τουριστών» (pics)

Αυτοψία στα διόδια των Ευζώνων πραγματοποίησε η Βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυ Σκούφα, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την ταλαιπωρία των οδικών τουριστών.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει:

propoli

«05.30 τα ξημερώματα αναχώρηση από Κατερίνη. 7 παρά κάτι, άφιξη στους Ευζώνους.MISSION POSSIBLE: Μετά την κατάθεση πολλαπλών κοινοβουλευτικών ερωτήσεων και αναφορών υπομνημάτων των τουριστικών φορέων του νομού Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας / Olympus-Pieria Hoteliers Association, Tourist Accommodations, ανάγκη για ΑΥΤΟΨΙΑ.

Ευρήματα: μεγάλες ουρές, ταλαιπωρία των επίδοξων τουριστών – ταξιδιωτών του ΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στη χώρα μας.. μεγάλη υποστελέχωση.

Κλείσιμο της πύλης εισόδου στις 23.00 λόγω ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Οι τουρίστες για πόσο ακόμα θα ανέχονται και θα αντέχουν την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ;

Γιατί η κυβέρνηση δεν ήταν εδώ και ένα χρόνο έτοιμη; ΘΕΛΕΙ να ΣΤΗΡΙΞΕΙ τον ΟΔΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΓ) : Να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του τελωνείου, της αστυνομίας και το προσωπικό του ΕΟΔΥ, που υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν.

Να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς και το συντονιστή της Τάσο Κεσίδη.Να ευχαριστήσω θερμά τους επιτελικούς συνεργάτες μου (εμ τι μόνο ο Μητσοτάκης θα έχει “επιτελικούς” 😃😃 ) και τους επιστήθιους φίλους μου που με συνόδεψαν. Αγόγγυστα. Για μια ακόμη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Aποκαθίσταται πιάνο 100 ετών βρέθηκε διαλυμένο στο πεζοδρόμιο

Loading