Δείτε την ημερομηνία
Εργασίες επισκευής κιγκλιδωμάτων γεφυρών στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα υλοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου από την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ανάλογα με τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να θεσπιστούν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Δείτε επίσης: Συγκέντρωση ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το ΑΧΕΠΑ (pics & vids)
- Δύο νοσηλευτές σε διαθεσιμότητα στην Αυστραλία λόγω αντισημιτικών δηλώσεων
- Το τρέιλερ της κωμωδίας «Friendship» αποκαλύπτει τις προκλήσεις της φιλίας
- Champions League: Ο Τζόλης και ο Παυλίδης στη μάχη των playoff, με τα βλέμματα στραμμένα σε Σκωτία και Ολλανδία
- Βόλος: Δικάζεται μεγαλογαιοκτήμονας για την κατηγορία του βιασμού 11χρονου κοριτσιού
- Παραίτηση του υποδιοικητή της Υπηρεσίας Ασύλου στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου