Γ. Χατζίκος: Στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στ. Αγγελούδη δεν έχουμε κομματικό ζυγό και παρωπίδες

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φαίνονται τα πιο υγιή αντανακλαστικά των ψηφοφόρων που βλέπουν τον δήμο ως το ευρύτερο σπίτι τους, το οποίο πρέπει να προστατεύσουν.

*Του Γιώργου Χατζίκου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στέλιου Αγγελούδη

propoli

Οι δημότες κάθε περιοχής γνωρίζουν από πρώτο χέρι τους άξιους ανάμεσά τους, οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι αδιαφορούν για τις κομματικές επιλογές και ψηφίζουν με γνώμονα όχι τα κομματικά πιστεύω των υποψηφίων, αλλά τις ικανότητές τους, τη γνώση των τοπικών προβλημάτων, τη δυνατότητά τους να ενώσουν τους δημότες για το κοινό καλό, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων.

Στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση φαίνεται, λοιπόν, ότι έχει εμπεδωθεί στον κόσμο το κριτήριο της καταλληλότητας με βάση τα προσόντα και την αξιοσύνη.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο λαός γίνεται σοφότερος όσον αφορά τις επιλογές που κάνει ψηφίζοντας για δήμαρχο ή για περιφερειάρχη.

Φαίνεται το «ανθρώπινο» πρόσωπο της πολιτικής από αυτοδιοικητικούς και όχι από πολιτικούς!
Στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Στέλιο Αγγελούδη, δεν έχουμε κομματικό ζυγό και παρωπίδες. Το ψηφοδέλτιό μας γκρεμίζει τις άγονες κομματικές γραμμές. Μένουμε πιστοί σε αυτό που λέγαμε, ότι είμαστε η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, πολύχρωμη ομάδα. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς εξαρτήσεις. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Διεκδικούμε και θα κερδίσουμε το χρίσμα των ανθρώπων αυτής της πόλης.

Υ.Γ. Μειώνοντας τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν υπάρχουν κέρδη, παρά μόνον ζημίες.

Δείτε επίσης: Debate Υποψηφίων Δημάρχων Θεσσαλονίκης – Δε θα συμμετέχει ο Ζέρβας

Loading