Ποιους σελέμπριτι ΔΕ σκέφτηκαν τα κόμματα για τις Ευρωεκλογές!

Την επόμενη φορά, ρωτήστε μας!

Μα πραγματικά! Καλοί, χρυσοί οι celebrities υποψήφιοι των ευρωεκλογών -μη τους αδικήσουμε- είναι οφθαλμοφανές πως τα κόμματα επένδυσαν στα ονόματα καθώς συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει! Έτσι θα ΞΑΝΑ ΔΟΥΜΕ πολύ σύντομα Έλληνες αστέρες να μας εκπροσωπούν επάξια στο Ευρωκοινοβούλιο διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

propoli

Ωστόσο, αν και πολλοί ισχυρίζονται πως τα κόμματα «έπαιξαν τα ρέστα τους» με τις υποψηφιότητες, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αν και τώρα πια είναι αργά για δάκρυα, θα παραθέσουμε κάποια ονόματα η παρουσία των οποίων θα προσέδιδε άλλη διάσταση στις Ευρωεκλογές. Ας τα έχουν υπόψιν τους τα κόμματα για κάποια επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

1. Μαρία Ιορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι. Οι εν λόγω κυρίες, η πρώτη ιδιοκτήτρια και η δεύτερη εργαζόμενη στο πιο viral bar της Ελλάδας «Scorpios Music Bar» αναμφίβολα θα σάρωναν και στην πολιτική αρένα. Mε ευκολία.

2. Γρηγόρης Πετράκος. Είναι κρίμα να περιορίζονται οι θεωρίες του ΜΟΝΟ στην ελληνική επικράτεια.

3. Άρης Πορτοσάλτε. Ο Αυτιάς καλύτερος είναι;

4. Νίκος Καρβέλας. Δε χρειάζονται εξηγήσεις εδώ και το ξέρεις!

5. Αλέξανδρος Κοψιάλης. Μα, συγγνώμη, εν έτει 2024 γίνεται να μην υπάρχει κάποιος influencer στα ψηφοδέλτια;

6. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο η απουσία της από τα ψηφοδέλτια προκαλεί έκπληξη. Βασικά ΜΟΥ προκαλεί έκπληξη.

7. Βάνα Μπάρμπα. Έχει ήδη δοκιμαστεί στα κοινά ως δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας. Το λες και overqualified!

Loading