Σχόλιο για την ερώτηση βουλευτή της ΝΙΚΗΣ προς την αναπληρώτρια υπουργό υγείας

Άκουσα προχθές μια απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού υγείας προς γιατρό – βουλευτή της Νίκης. Δεν θα σταθώ στο ιταμό και απαξιωτικό ύφος της κ. υπουργού. Το ύφος και το ήθος χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο και αφορά τον ίδιον.

Θα σταθώ στο ότι η υπουργός αρνήθηκε τα όσα στοιχειοθετημένα και τεκμηριωμένα έλεγε ο βουλευτής, αρνήθηκε την ύπαρξη ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και χαρακτήρισε ως fake news όλα αυτά καθώς και τα περισσότερα αξιόλογα ιατρικά περιοδικά του πλανήτη.

propoli

Εγώ όμως θα ρωτήσω τα εξής:

  • Ο ΕΜΑ, το CDC, το VAERS που δέχονται ότι υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες σνεπιθύμητες ενέργειες και περί τους 100.000 θάνατοι σχετιζόμενοι έστω χρονικά με το εμβόλιο, είναι fake news; Ας τους καταργήσουμε τότε τους οργανισμούς αυτούς.
  • Η Αγγλία, Δανία, Αυστραλία, Γερμανία, Κορέα και άλλες χώρες που αποζημιώνουν τους πολίτες που είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες ή αυτούς που απεβίωσαν λόγω εμβολίου είναι fake news; Ας τις καταργήσουμε τις χώρες αυτές λοιπόν.
  • Οι εταιρείες που στα έγγραφα τους (αναγκαστικά δημοσιευμένα) μιλούν για ανεπιθύμητες ενέργειες και κάποιους θανάτους ακόμη από τις προκαταρκτικές μελέτες είναι fake news; Φυσικά για πλήθος ανεπιθύμητων ενεργειών ομιλούν και τα spc των εμβολίων. Είναι fake news και αυτά; Ας καταργήσουμε λοιπόν και τις εταιρείες.
  • Η κ. υπουργός γνωρίζει ότι ένα εμβόλιο δεν δικαιούται να κυκλοφορεί εφόσον προκαλεί έστω και λίγους θανάτους; Είναι fake news κι αυτό; Ας καταργήσουμε λοιπόν και την επιστήμη όλη.

Πάντως το πιο λυπηρό είναι ότι δεν ακούσαμε κάποια αντίδραση από τους γιατρούς της χώρας. Τόσο καλά τα βρίσκουν όλα;

Η αλήθεια κοστίζει. Όλοι πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα. Εμείς της Νίκης θα λέμε μόνο αλήθεια. Αφού για μας ή αλήθεια έχει πρόσωπο. Το Θεανδρικό πρόσωπο του Χριστού μας.
Εμείς στην Νίκη δεν είμαστε τα ευκολάκια και οι γλυκαναλάτοι που το σύστημα εξουσίας ξέρει να χειρίζεται. Εμείς μόνο τον Θεό φοβόμαστε.

Ιωάννης Καβαλιώτης – Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης

*Tα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.

Δείτε επίσης: Γιατί οι ευρωεκλογές αναδεικνύονται σε πολλαπλό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Loading