Δ. Ωραιοκάστρου: Χωρίς ραντεβού θα εμβολιάζονται οι πολίτες την Τετάρτη σε Λητή, Δρυμό και Μελισσοχώρι

Στις 3 περιοχές θα βρίσκεται κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ

Χωρίς ραντεβού θα δύνανται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, οι πολίτες σε τρεις περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, την Τετάρτη.

Επεκτείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη θωράκιση των πολιτών έναντι της πανδημίας, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του κορονοϊου.

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού με υγειονομικό προσωπικό της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα βρίσκεται την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, στη Λητή, στο Δρυμό και στο Μελισσοχώρι και οι πολίτες θα μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού, η κινητή μονάδα θα εγκατασταθεί στα εξής σημεία:

  • Στην Κοινότητα Λητής από τις 08.00 ως τις 10.00
  • Στο Ιατρείο της Κοινότητας Δρυμού από τις 10.30 ως τις 12.00.
  • Στην Κοινότητα Μελισσοχωρίου από τις 12.30 ως τις 14.30.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και το προσωπικό της 3ης Υ.ΠΕ. Θα μπορούν να προσέλθουν στα σημεία, όπου θα είναι εγκατεστημένη η Μονάδα και να εμβολιαστούν. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

«Ενισχύουμε τις προσπάθειες για την προστασία των δημοτών μας από τον Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη οι κάτοικοι της Λητής, του Δρυμού και του Μελισσοχωρίου θα μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού που θα βρίσκεται στον τόπο τους», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και τον ΕΟΔΥ, συνεργαζόμαστε και ενισχύσουμε την ασπίδα προστασίας των πολιτών έναντι του Covid-19. Οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο χωρίς ραντεβού και χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Τους καλούμε να προσέλθουν στα σημεία όπου θα βρίσκεται η Μονάδα και να θωρακιστούν από τον Covid-19», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον «Άγιο Παύλο» την Τετάρτη η 16η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου