Για πρώτη φορά ξεπέρασαν τα 1.000 τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στην Δανία
Το τελευταίο 24ωρο στην Δανία καταγράφηκαν 1.098 κρούσματα της Όμικρον, όπως αναφέρει η Υπηρεσία Ελέγχου Μολυσματικών Ασθενειών (SSI). Συνολικά, στην χώρα έχουν εντοπισθεί 4.535 κρούσματα της Όμικρον.
Το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής εντοπίστηκε στην χώρα στις 28 Νοεμβρίου, με την SSI να προειδοποιεί την Δευτέρα ότι παραλλαγή όμικρον θα πάρει την θέση της Δέλτα και θα κατακλύσει την χώρα.
Τα κρούσματα της Δανίας αυξάνονται δραματικά, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στην περιοχή της Κοπεγχάγης.
Δείτε επίσης: Ανεμοστρόβιλοι ΗΠΑ – Εργοστάσιο κεριών: Δεν τους άφηναν να φύγουν «Αν φύγετε, είναι πολύ πιθανό να απολυθείτε»
- «Τραγικός θάνατος του Νίκολα Πόκριβατς σε τροχαίο»
- Λήμνος: Μυστήριο περιβάλλει τον θάνατο γυναίκας που ανασύρθηκε από πηγάδι
- Η Ελλάδα κοντράρεται με την Ολλανδία για ένα όνειρο τελικό στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών
- Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής από πρόσκρουση σε μαντρότοιχο
- Μεγάλο Σάββατο: Ανακοινώσεις για τα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και Τραμ κατά τη διάρκεια του Πάσχα