Για πρώτη φορά ξεπέρασαν τα 1.000 τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στην Δανία
Το τελευταίο 24ωρο στην Δανία καταγράφηκαν 1.098 κρούσματα της Όμικρον, όπως αναφέρει η Υπηρεσία Ελέγχου Μολυσματικών Ασθενειών (SSI). Συνολικά, στην χώρα έχουν εντοπισθεί 4.535 κρούσματα της Όμικρον.
Το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής εντοπίστηκε στην χώρα στις 28 Νοεμβρίου, με την SSI να προειδοποιεί την Δευτέρα ότι παραλλαγή όμικρον θα πάρει την θέση της Δέλτα και θα κατακλύσει την χώρα.
Τα κρούσματα της Δανίας αυξάνονται δραματικά, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στην περιοχή της Κοπεγχάγης.
Δείτε επίσης: Ανεμοστρόβιλοι ΗΠΑ – Εργοστάσιο κεριών: Δεν τους άφηναν να φύγουν «Αν φύγετε, είναι πολύ πιθανό να απολυθείτε»
- Έκτακτη επιχείρηση στην Ανατολική Αττική για τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Κλείδωσε η ενίσχυση: 16,8 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος
- ΟΗΕ: Η συνάντηση Γεραπετρίτη με την María Fernanda Espinosa και το μήνυμα της Ελλάδας για μεταρρύθμιση
- Έντονη απάντηση κυβερνητικών πηγών: Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει την ανάρτηση Μαρινάκη
- Συναγερμός στο Χρυσόκαστρο Καβάλας για πυρκαγιά σε δασική έκταση
![]()
