(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Δράμα: Σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο της πολης

Στη Δράμα προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο νοσοκομείο της πόλης πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος τόνισε ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.

Προβλήματα, που πραγματικά έχουν οδηγήσει στα όριά τους ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό. Χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει ογκολόγος, έτσι μία φορά την εβδομάδα μεταβαίνει γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ασθενείς αναγκάζονται να νοσηλευτούν σε άλλες πόλεις και ούτω καθεξής.

propoli

«Τα προβλήματα και η υποστελέχωση του νοσοκομείου Δράμας είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μου κάνει εντύπωση, που ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι τα γνωρίζει αλλά δεν έχει κάνει τίποτα για να τα λύσει», ανέφερε στην ΕΡΤ3 το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιατρών Γ.Ν. Δράμας, Παρθένα Κιόρτεβε και στη συνέχεια ανέλυσε ακριβώς τα γιγαντιαία προβλήματα, που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. «Μιλάμε για δύο παθολόγους, που έχουν στην πλάτη τους αυτή την κλινική με τα 52 κρεβάτια», επισήμανε μεταξύ άλλων και εξέφρασε την αγανάκτησή της για την κατάσταση, που επικρατεί.

Δείτε επίσης: Ρόμπερτ Φίτσο: Αντιευρωπαίος και υποστηρικτής του Πούτιν – Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Loading