Τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο φιλοξένησε στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ 100.3 ο Νίκος Ανδρίτσος
Ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως «Ο χρόνος εκδήλωσης για την νέα παραλλαγή Όμικρον είναι μικρότερος από τις 15 ημέρες για αυτό ενδεχομένως να έχουμε και αλλαγή στα υγειονομικά πρωτόκολλα, όταν επικρατήσει στη χώρα».
Επεσήμανε επίσης πως όποιος έχει συμπτώματα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν να νοσεί από κορωνοϊό, ακόμα και αν έχει αρνητικό τεστ.
Αναφερόμενος στον εμβολιασμό σχολίασε πως τα φετινά Χριστούγεννα διαφέρουν από τα περσινά, με το 80% των ενηλίκων να έχει εμβολιαστεί και το 35% να έχει λάβει την τρίτη δόση.
Δήλωσε πως «Τον ιό τον κερδίζουμε παρά τις αντιστάσεις» και τόνισε πως η ήδη επιβαρυμένη βάση του Εθνικού μας Συστήματος Υγείας οφείλεται στα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς τα τωρινά ποσοστά θα έπρεπε να υπάρχουν από τον Αύγουστο.
Δείτε επίσης: Νίκος Καπραβέλος: «Πρέπει να ληφθούν μέτρα – Δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεξέλεγκτα τα πράγματα»
- Νέα εξέλιξη στη Euroleague: Ο Τόμας στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις μετά την αποχώρηση του Γουόκερ
- Κασσελάκης: Προτείνει δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ σχετικά με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου
- Η ιστορία δύο ανδρών με μεγάλη αγάπη: Πώς μια επαρχιακή κοινότητα αγκάλιασε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι το 1923;
- Τιμή στον Τζον Ράτερ: Ιππότης από τον βασιλιά Κάρολο για την προσφορά του στη μουσική
- Γαλεντέρης: Αξιολόγηση ύποπτης αλλοίωσης στον λάρυγγα του Βασίλη Καλογήρου