Συνολικά νόσησαν 61 άνθρωποι από το συγκεκριμένο ταξίδι
Θετικοί έχουν διαγνωστεί στην παραλλαγή Όμικρον 18 επιβάτες οι οποίοι επέστρεψαν στην Ολλανδία από τη Νότιο Αφρική την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με το ολλανδικό Ινστιτούτο για την Υγεία, η ιχνηλάτηση των επιβατών έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πτήσεις είχαν ήδη φύγει για τη Νότιο Αφρική στις 26 Νοεμβρίου, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση της χώρας άρχισε να απορρίπτει κάποιους προορισμούς λόγω της εμφάνισης της νέας μετάλλαξης Όμικρον.
Τελειώνει η καραντίνα για κάποια ύποπτα κρούσματα
Ο αριθμός των επιβατών που ήταν σε καραντίνα λόγω αυτών των πτήσεων ξεπέρασε τους 600 ενώ από αυτούς, αυτοί που νόσησαν ήταν 61 με τους 18 να έχουν τη νέα μετάλλαξη. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, όσοι βρέθηκαν θετικοί χωρίς κανένα σύμπτωμα θα μπορούν από σήμερα να βγουν, ενώ κάποιοι άλλοι επιβάτες που έχουν κάποιες ενδείξεις, θα πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό ακόμα σε απομόνωση.
Δείτε επίσης: Σύνοδος Κορυφής : Στην ατζέντα η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό – Θα αποφασιστεί πότε θα λήγουν τα πιστοποιητικά
- Συνελήφθησαν πατέρας και γιος στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε ο Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών
- Σκηνές απίστευτης έντασης: Εργάτες σε καβγά στη στέγη του Ντιτρόιτ πέφτουν και συνεχίζουν να παλεύουν στον κήπο
- Συναγερμός στην Κέρκυρα: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με εναέρια μέσα
- Ενίσχυση για τη Δόξα Λευκάδας με την απόκτηση του Νίκου Αρσενόπουλου
![]()

