Πένθος στον Ηρακλή για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα

Μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο,ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ έφυγε από την ζωή

Ο Δημήτρης Καρβέλας αγωνιζόταν ενταντίον του καρκίνου για πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, καταλήγοντας στα 64 του χρόνια. Η ΚΑΕ Ηρακλής, της οποίας ο εκλιπών διετέλεσε γενικός διευθυντής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για να εκφράσει το πένθος και τα συλληπητηρία της.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καρβέλας συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του με το Αιγάλεω που ήταν και η μεγάλη του αγάπη.

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 9 Οκτωβρίου 1957 και ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία από το εφηβικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο. και σε ηλικία 16 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνίσθηκε ανελλιπώς για 9 συνεχείς περιόδους, από το 1973-1974 έως και το 1981-82.

Από το 2018 ήταν μέλος του Ηρακλή και είχε εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα της Εθνικής Ελλάδας. Ήταν Τεχνικός Υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την Εθνική Ομάδα των Νέων με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας το 2016 στη Χαλκίδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος.

Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Δείτε επίσης: Π. Κελεσίδης: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού