Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 29.409 νέα κρούσματα κορονοϊού, δεύτερος σε μέγεθος αριθμός κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας, σε σχέση με τα 28.647 που είχαν ανακοινωθεί χθες Κυριακή
Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 957 θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού, αριθμός που δεν απέχει από τους 968 θανάτους, που υπήρξε ο μεγαλύτερος από την αρχή της πανδημίας.
Οι θάνατοι υπερβαίνουν για 6η ημέρα τους 900, ενώ συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 217.372.
Στην Μόσχα, όπου το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 5.002 κρούσματα, εν σχέσει με τα 4.610 την προηγουμένη, οι αρχές δημιούργησαν για τους πολίτες σε διάφορα σημεία της πόλης συμπεριλαμβανομένων και των πολυκαταστημάτων, κέντρα όπου γίνονται μαζικά express τεστ αντισωμάτων (rapid tests) , σε μια προσπάθεια να ανασχεθεί το νέο κύμα μολύνσεων. Στην ρωσική πρωτεύουσα το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 71 θάνατοι έναντι 72 την προηγούμενη ημέρα.
Ο αριθμός των ατόμων που έχουν εισαχθεί στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχει διπλασιασθεί σε σχέση με τις 2 προηγούμενες εβδομάδες, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον αρμόδιο κρατικό φορέα αντιμετώπισης της πανδημίας.
Δείτε επίσης: The Sun: Η Ρωσία για να φτιάξει το Sputnik V έκλεψε τη φόρμουλα της AstraZeneca
- Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Ανδρέα Μίτα με άλμα στα 2,21 μ.
- Νυφαντόπουλος: Στόχος η κορυφή στο Ευρωπαϊκό Ομάδων στη Μαδρίτη πριν το Παγκόσμιο στο Τόκιο
- Έγκριση μελέτης για την ανέγερση του μουσικού σχολείου Λιβαδειάς
- Ο Π. Τσακίρης συναντήθηκε με μαθητές που προκρίθηκαν στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής #STEM
- Προσήχθη ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης για παραβίαση όρων μη προσέγγισης των παιδιών του
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr