Έκτακτο εμβολιασμό ξεκινά η 3η Υγειονομική Περιφέρεια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στον Δενδροπόταμο
Η 3η Υγειονομική Περιφέρεια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας συνεργάζεται με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και οργανώνει έκτακτο εμβολιασμό στην είσοδο του Πολύκεντρου Αγίου Νεκταρίου στον Δενδροπόταμο. Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου από τις 11.30 π.μ. μέχρο τις 3.00 μ.μ.
Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν με την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη δόση του εμβολίου. Μαζί τους θα πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα ή κάποιο άλλο ταυτοποιητικό έγγραφο και ΑΜΚΑ.
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε: «Το εμβόλιο πηγαίνει στον πολίτη. Κάνω έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν για να επανέλθουμε πιο σύντομα στην κανονικότητα. Συνεχίζουμε την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με μάσκες και αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του COVID-19».
Δείτε επίσης: Μετάλλαξη Όμικρον: Μειώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων – Απολύτως αναγκαίες οι ενισχυτικές δόσεις
- Δοκιμαστική λειτουργία του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας από αύριο μέσω εφαρμογής
- Η στρατηγική της Ν. Κεραμέως για την ενίσχυση της απασχόλησης των ηλικιωμένων στην Ελλάδα και την ΕΕ
- Σημαντικές εξελίξεις για τον Φαμπιάνο αύριο
- Η Σάρον Στόουν: Η βασίλισσα του σινεμά τη δεκαετία του ’90
- Συμφωνία-ορόσημο για τη Λίβερπουλ με την Adidas: Οι οικονομικές διαφορές με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα