Γυναικοκτονία στην Καβάλα: O 55χρονος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει πρώην του

Σοκαρίζουν όσα αποκαλύπτει μια πρώην σύντροφος του 55χρονου γυναικοκτόνου

Όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS πρώην σύντροφος του 55χρονου, είχε αποπειραθεί να πνίξει την ίδια δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

propoli

Σύμφωνα με την ίδια βρισκόταν με τον θύτη σε σχέση για δύο χρόνια με τον 55χρονο να εμφανίζει μια ιδανική εικόνα για τον χαρακτήρα του, η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική.

Η γυναίκα ύστερα από τις δύο απόπειρες αναντίον της αν και δεν τον κατήγγειλε στις αρχές και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Συγκλονίζει το γεγονός πως επικοινώνησε με το θύμα όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του. Δυστυχώς όμως δεν πείστηκε και δολοφονήθηκε.

Δικηγόρος 55χρονου: «Μετάνιωσε -Έλεγε “γιατί δεν με αφήσατε να πεθάνω;”»

Η δικηγόρος του δράστη Ελπίδα Κεβρεκάκη ανέφερε ότι ο πελάτης της έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε. Ο ίδιος φέρεται να είπε στη δικηγόρο του «γιατί δε με αφήσατε να πεθάνω»;

Σύμφωνα με την κ. Κεβρεκάκη, «η υπερασπιστική του γραμμή είναι ότι έγινε ένα έγκλημα από ερωτικό πάθος. Είναι και αυτός σοκαρισμένος. Όταν αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρή, αποπειράθηκε να πεθάνει και ο ίδιος. Έχει ομολογήσει την πράξη του», ενώ η πλευρά του 55χρονου επικαλείται ότι υπήρξε έντονος καυγάς, ώστε να ισχυριστούν πράξη «εν βρασμώ».

Δείτε επίσης: Φωτιά στο Νέο Ψυχικό: Κατέληξε η 63χρονη γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Loading