Σκηνές τρόμου για μια γυναίκα στην Πάτρα: Οδηγός πήγε να την παρασύρει, την έβρισε και έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας της

Η γυναίκα δίστασε να καλέσει την Αστυνομία ωστόσο κράτησε τις πινακίδες και έμαθε σε ποιον ανήκει το αμάξι

Σκηνές τρόμου βίωσε μια γυναίκα στην Πάτρα η οποία ήρθε αντιμέτωπη με έναν οδηγό που παραλίγο να την παρασύρει. Η γυναίκα του έκανε παρατήρηση κι εκείνος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. Αφού την κυνηγούσε στην Αγίου Ανδρέου, στη συνέχεια έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας της.

propoli

Το συμβάν έγινε πριν από λίγες μέρες όταν η γυναίκα προσπάθησε να περάσει την οδό Αγίου Ανδρέου έτσι ώστε να πάει στο σπίτι της. Εκείνη την ώρα, ο οδηγός μετακίνησε το αυτοκίνητό του και παραλίγο να την πατήσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, προσπάθησε να βρει και το δίκιο του όταν η γυναίκα του έκανε παρατήρηση.

Πάτρα- είσοδος πολυκατοικίας

Όπως αναφέρει το pelop.gr ο άνδρας άρχισε να τη βρίζει, εκείνη φοβήθηκε και έτρεξε προς το σπίτι της ωστόσο αυτός την ακολούθησε. Αφού είδε που ακριβώς είναι το σπίτι της, άρχισε να χτυπά τη τζαμαρία με αποτέλεσμα να τη σπάσει.

Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και έμαθε σε ποιον ανήκει.

Πάτρα - είσοδος πολυκατοικίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στην Πάτρα και έχει δραστηριοποιηθεί και στον χώρο των media. Τα χέρια του ήταν γεμάτα με αίμα την ώρα που έφευγε από το σημείο, ενώ η γυναίκα έχει ήδη αρχίσει να μιλά με δικηγόρο.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: Λαμπάδιασε η μοτοσικλέτα από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης (βίντεο)

Loading