Βραβεύτηκε ως προπονητής της χρονιάς ο Κλοπ

Ο Γερμανός βραβεύτηκε τόσο από την ένωση προπονητών της Λίγκας όσο και από την Premier League

Η Λίβερπουλ κατάφερε να τερματίσει φέτος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, κατέκτησε το FA Cup και το League Cup και διεκδικεί και το Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο στις 22:00.

propoli

Ο Γερμανός προπονητής λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό βραβεύτηκε για τη δουλειά του κατακτώντας όχι ένα αλλά δύο βραβεία!

Το ένα είναι από την ένωση προπονητών της Λίγκας (LMA) το οποίο μάλιστα έχει κατακτήσει για άλλη μια φορά και το άλλο από την Premier League αφήνοντας πίσω του τους Γκουαρδιόλα, Χάουι, Βιεϊρά και Φρανκ.

Ο Γερμανός μετά την απονομή του είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα σε μία -ομολογουμένως- τρελή σεζόν. Την τελευταία αγωνιστική μόνο δύο ματς δεν είχαν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα παίζονταν τα πάντα. Όταν κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, είτε είσαι ιδιοφυία, είτε έχεις το καλύτερο προπονητικό επιτελείο στον κόσμο, και εγώ είμαι εδώ με το επιτελείο μου που είναι το κορυφαίο.» Να σημειωθεί πως το βραβείο της LMAΚ απένειμε στον Κλοπ ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Δείτε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Συγκεντρωμένη στον τελικό του CL παρά το «όχι» του Μπαπέ

Loading