Κ. Πετρίδης: «Δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ όσοι το εγκατέλειψαν στα δύσκολα χρόνια» (vid)

«Με το Νίκο Ανδρουλάκη και με νέα στελέχη πάμε να επανασυστήσουμε το χώρο μέσα στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε ο κ. Πετρίδης

Το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και πολιτευτής της Β’ Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Πετρίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» με τον Αντώνη Οραήλογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους για τους οποίους επέλεξε το ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όσους έφυγαν από την παράταξη όταν «βυθίστηκαν» τα ποσοστά του.

propoli

Μιλώντας για το γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί περνούν πολλά χρόνια στα υπουργικά έδρανα και δεν αποσύρονται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανανέωση, είπε πως «πραγματικά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Όταν κατέρχονται στην πολιτική, έχουν όλοι διάθεση να προσφέρουν. Στην πορεία κάποιοι δεν καταφέρνουν όμως να προσφέρουν ενώ υπάρχουν και αρνητικές συνέπειες στο λαό. Είτε με τα θετικά είτε με τα αρνητικά, όλο αυτό θα έλεγα ότι πρέπει να έχει ένα όριο.

Πρέπει κάποιοι οι οποίοι διετέλεσαν δήμαρχοι, βουλευτές να κάνουν στην άκρη για να έρθει μια άλλη γενιά και να δοκιμάσει. Όλοι εμείς που δοκιμαστήκαμε στην προσωπική μας ζωή και την επαγγελματική, λέμε τώρα να κάνουμε κάτι έτσι ώστε να προσφέρουμε στην πολιτική ζωή της χώρας. Δεν ξεκινήσαμε από την πολιτική για να φτιάξουμε δουλειές αλλά μέσα από τη δουλειά μας προσπαθούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία».

«Για να είμαστε ειλικρινείς το ΠΑΣΟΚ το επέλεξα γιατί ήταν κόμμα της οικογένειάς μου. Ήμασταν οικογενειακώς στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Από τα νεανικά μου χρόνια συμμετείχα στις διαδικασίες της νεολαίας του κόμματος και έζησα τα όμορφά χρόνια της παράταξης σε νεανική ηλικία».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «με το Νίκο Ανδρουλάκη και με νέα στελέχη πάμε να επανασυστήσουμε το χώρο μέσα στην ελληνική κοινωνία».

Μιλώντας για εκείνους που έφυγαν από το κόμμα κατά τη διάρκεια των δύσκολων χρόνων της παράταξης, είπε πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση κοντά μας, κι εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους για τους οποίους η πολιτική είναι μέσο επιβίωσης».

Δείτε επίσης: Κ. Πετρίδης: «Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν στην εκλογή μου στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ»

Loading