Αυτοκτονία γυμναστή: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ψάχνει ένα ροζ βίντεο

Ορισμένοι λογαριασμοί έλαβαν ένα mail μαζί με το κείμενο του facebook

Η υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο ενώ προκύπτουν συνεχώς εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

propoli

Θυμίζουμε πως αυτή που βρήκε τον 50χρονο κρεμασμένο ήταν μια πελάτισσα του γυμναστηρίου το οποίο είναι στην οδό Γαμβέτα. Ο άνδρας ήταν αντιμέτωπος με αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook, στο οποίο ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για τον λόγο που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Χθες το μεσημέρι όμως, ορισμένοι λογαριασμοί email έλαβαν ένα μήνυμα το οποίο έγραφε τα ίδια πράγματα με το κείμενο του facebook το οποίο όμως είχε κατέβει λίγο αργότερα. Στο συγκεκριμένο μήνυμα ο αυτόχειρας έγραφε ότι εξαπατήθηκε από μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, και του έκλεψε τα ποσά των 400.000 και των 90.000 ευρώ.

Ο ίδιος έκανε αναφορά σε ένα οργανωμένο κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια» τα οποία θέλουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστα θύματα. Στο ίδιο κείμενο ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη από τον Πνευματικό του για την απόφαση που έλαβε να κόψει το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Δείτε επίσης: Τραγικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη έχασε την ζωή της από βαρέως τύπου όχημα

Loading