Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Το νερό «κατάπιε» όχημα – Πτώση δέντρου

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε πριν λίγη ώρα την Θεσσαλονίκη δεν άφησε ανεπηρέαστο τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου όπου οι δρόμοι πλημμύρισαν ενώ υπήρξαν και πτώσεις δέντρων

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική για να συνδράμει όπου είναι αυτό απαραίτητο,

propoli

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Politic, υπήρξε πτώση δέντρου σε παρκαρισμένο αμάξι στην οδό Σκρά.

Παράλληλα αλγεινή εντύπωση δημιουργεί η εικόνα από τη γέφυρα στο κυκλικό κόμβο της Μακρυγιαννη. Η στάθμη του νερού υπήρξε τόσο υψηλή που στην κυριολεξία βύθισε σχεδόν ολοκληρωτικά ένα όχημα που βρισκόταν εκεί. θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών του.

Αν και το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο, η διοίκηση του δήμου θα πρέπει να προβληματιστεί από τo γεγονός πως οι κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε απροσπέλαστα ποτάμια μόλις σε λίγα λεπτά.

Με το πέρας της καταιγίδας και την απομάκρυνση των νερών ένα νέο πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια. Πλέον οι οδηγοί καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο μποτιλιάρισμα από τις ουρές χιλιομέτρων που έχουν σχηματιστεί.

«Βροχή» τα προβλήματα και στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη

Εκτός ελέγχου η κατάσταση και στην οδό Μοναστηρίου με την στάθμη του νερού να έχει πλημμυρίσει τους δρόμους, ενώ όπως βλέπεται στο βίντεο ένα βενζινάδικο έχει… σχεδόν εξαφανιστεί από το νερό.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα επεκτείνονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, όπως η οδός Λαγκαδά.

Η διέλευση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που ακινητοποιούν τα οχήματά τους.

Δείτε βίντεο από politic.gr:

Δείτε επίσης: Κατακλυσμός στην Θεσσαλονίκη: «Βροχή» τα προβλήματα από πλημμύρες – Εικόνες αποκάλυψης (pics & vids)

Loading