Πόρτο Ράφτη: Καβγάς μεταξύ νεαρών – Μαχαιρώθηκε 20χρονος στο θώρακα

Άναψαν τα αίματα σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη μεταξύ νεαρών ατόμων.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στην παραλία το beach bar έκανε opening πάρτι για το καλοκαίρι, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 200 άτομα από Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Λαγονήσι και Κερατέα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και μαθητές του 1ου και του 2ου Γενικού Λυκείου Μαρκόπουλου.

propoli

Όπως φαίνεται, η σύγκρουση προκλήθηκε από δύο διαφορετικές ομάδες ανηλίκων και νεαρών που συγκρούστηκαν άγρια χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.


Οι πληροφορίες του skai.gr, αναφέρουν πως οι νεαροί που ήρθαν από Λαγονήσι και Κερατέα ξεκίνησαν να προκαλούν εντάσεις και κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια με κάποια άτομα.


Στη συνέχεια πήγαν να φύγουν και οι νεαροί της άλλης πλευράς (Μαρκοπουλιώτες και Πορτοραφτιώτες) πήγαν να αντεπιτεθούν. Τότε ένας από εκείνους που είχαν έρθει από Λαγονήσι και Κερατέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα έναν 20χρονο.


Επίσης, από το άγριο επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας ανήλικος ο οποίος έσπασε τον αγκώνα του χεριού του και νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.


Οι αρχές αναζητούν τους δράστες της επίθεσης που κατηγορούνται για βαριά σωματική βλάβη, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Με πληροφορίες από Newsbeast.gr & Skai.gr

Δείτε επίσης: Με ένα… φουσκωτό απολαμβάνει την «αυτοσχέδια λίμνη» στην Κατερίνη

Loading