Ποινική δίωξη για πλημμελήματα στον Αλγερινό που πήδηξε στον Θερμαϊκό με χειροπέδες

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα, αντίσταση, απείθεια και εξύβριση άσκησε η εισαγγελέας στον 22χρονο Αλγερινό που πήδηξε στον Θερμαϊκό δεμένος με χειροπέδες το πρωί της Κυριακής (4/7) – Ο 22χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη

propoli

To περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν η ΕΛΑΣ κλήθηκε για άτομο που φέρεται να παρενοχλούσε τους περαστικούς στη νέα παραλία, στο ύψος του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι αστυνομικοί έπιασαν τον 22χρονο και του πέρασαν χειροπέδες, αλλά αυτός κατάφερε να ξεφύγει και προκειμένου να γλιτώσει από τη σύλληψη, πήδηξε μέσα στον Θερμαϊκό, φωνάζοντας “θέλω να πεθάνω”.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ειδοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο, ωστόσο τον άνδρα έβγαλαν έξω οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ, κρίνοντας απαραίτητη την άμεση ανάσυρσή του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος έχει ξανα απασχολήσει τις Αρχές για σειρά αδικημάτων, ενώ την ώρα του περιστατικού ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο Αλγερινός που πήδηξε στον Θερμαϊκό με χειροπέδες (pics & vid)

Δείτε επίσης: Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο μεσίτης

Loading