Χήρα Καραϊβάζ κατά Θεοδωρικάκου: «Ευχαριστούμε κ. Υπουργέ για την απραξία σας»

Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεσπά και κατά του αρμόδιου Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος παρά τις συχνές οχλήσεις, αρνείται να δεχθεί στο γραφείο του εκείνη και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Την επίμαχη ανάρτησή της συνόδεψε με ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο γνωστοποιεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε σε μεγάλη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικό στο Γκόλφ της Γλυφάδας, γεγονός που όπως σημειώνεται εγείρει ερωτηματικά ενώ δεν έχει συναντήσει ακόμα την ίδια με τον δικηγόρο της οικογένειας όπως του έχει ζητήσει πολλές φορές.

propoli

Η ανάρτηση της κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις.
Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό».

H στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Ν. Δένδιας: «Η Γαλλία βρέθηκε πάντα στο πλευρό της Ελλάδας χωρίς περιστροφές»

Loading