(EUROKINISSI)

Ντόρα Μπακογιάννη: «Όταν έχασα τον Παύλο και μετά, ο κόσμος νομίζω ότι με φοβόταν πάρα πολύ – Με βλέπαν ως Κρουέλα ντε Βιλ»

Τί είπε για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη;

Μία συνέντευξη παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στην οποία η ίδια απάντησε σε πολλά ερωτήματα αναφορικά με την πολιτική αλλά και την οικογένειά της.

propoli

«Είμαι μια γενιά γυναικών που δεν είχα την άνεση που έχουν οι σημερινές. Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα και οι οποίοι με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, λέγανε όλοι “σιγά τώρα τι είναι, ένα κοριτσάκι που είναι κόρη του μπαμπά της, την έφτιαξε ο Μπακογιάννης”. Μέχρι να γίνω η Ντόρα, μου πήρε χρόνο», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η περίοδος μετά το θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη


«Παντρεύτηκα πάρα πολύ νωρίς. Ήμουν 20 ετών, από εκεί και πέρα τελείωσε η υπόθεση. Όταν έχασα τον Παύλο και μετά, ο κόσμος νομίζω ότι με φοβόταν πάρα πολύ. Με βλέπαν ως Κρουέλα ντε Βιλ; Δεν ξέρω. Ο Ισίδωρος ήταν ο άνθρωπος που δε μάσησε. Είσαι τυχερός όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ερωτευτείς δυο φορές στη ζωή» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε: «Δε θέλω να βγω απεριποίητη για λόγους αυτοσεβασμού αλλά και γιατί αν εγώ βγω απεριποίητη πέφτει η κυβέρνηση, αρχίζουν τα σχόλια όπως “Η Ντόρα σκοτώθηκε με τον Κυριάκο” κτλ. Βέβαια, στην ηλικία μου το να κάνεις γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως υγείας. Μπότοξ έχω κάνει. Κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, όχι για να αλλάξεις την ηλικία σου, αυτό είναι γελοίο».

Η σχέση με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη


Ήταν αυστηρός ή τρυφερός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως πατέρας;

«Τρυφερό δεν μπορείς να πεις τον Μητσοτάκη. Δεν ήταν. Ήταν ένας απίστευτα καλός συνομιλητής. Σε εξόντωνε δια το διαλόγου. Ιδιαίτερα στην εφηβεία σε πέθαινε στο διάλογο. Η μάνα μου από την άλλη πλευρά ήταν ένας άνθρωπος explosing, εκρηκτικός, έβαζε τις φωνές και σε ένα λεπτό το είχε ξεχάσει. Αλλά εκείνη κρατούσε το τιμόνι» εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά τις επιλογές της, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε με χιούμορ πως «τους έβγαζε όλους άχρηστους ο μπαμπάς μου. Έλεγε “καλό παιδί, αλλά η μύτη του δεν είναι γαμψή; Καλό παιδί αλλά βλαξ” και γενικώς έτσι ξεκινούσαμε. Και έτσι, ο ένας μετά τον άλλον ήταν όλοι άχρηστοι».

Η πολιτική σύγκρουση με τον αδερφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε πως: «Στην πολιτική υπάρχουν πάντα ups and downs, δηλαδή είναι φορές που συμφωνείς και φορές που δεν συμφωνείς. Φορές που δυσκολεύουν οι σχέσεις, αλλά οι πολιτικές, όχι οι οικογενειακές. Και αυτό ευτυχώς καταφέραμε να το διασώσουμε διαχρονικά, γι’ αυτό και ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος ο οποίος ανέλαβε δυναμικά τα ηνία όταν αρρώστησα. Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια πολιτική οικογένεια, με δυνατές προσωπικότητες, να μην έχεις συγκρούσεις. Έχεις συγκρούσεις, έχεις και δυνατές στιγμές, έχεις και δύσκολες στιγμές».

Η λατρεία στην νύφη της Σία Κοσιώνη


Με εξαιρετικά λόγια μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη για την νύφη της Σία Κοσιώνη. «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τη λατρεύω τη Σία. Μου αρέσουν τα πάντα σε εκείνη, είναι χαρά θεού. Είναι μια τρομερή μάνα. Δεν υπάρχει. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι είναι μύθος η κακιά πεθερά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Δείτε Live το λαϊκό προσκύνημα στο τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ – Η Μ. Βρετανία πενθεί

Loading