Ευρυτανία: Ο αστυνομικός που αγνοούνταν έβαλε τέλος στη ζωή του – Είχε αφήσει σημείωμα

Ο 40χρονος είχε πει ψέματα ότι φεύγει για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του

Iδιόχειρο σημείωμα άφησε πίσω του ο 40χρονος που βρέθηκε σε τρύπα βάθους 65 μέτρων στην Ευρυτανία.

propoli

Ο αστυνομικός στο σημείωμα ανέφερε ότι ήθελε να κόψει το νήμα της ζωής του, ωστόσο δεν έκανε γνωστούς τους λόγους. Ο 40χρονος αποχαιρέτισε μέσω του σημειώματος τα συγγενικά του πρόσωπα, ενώ έδωσε οδηγίες σε άνθρωπο του οικογενειακού του κύκλου για το πώς θέλει να βοηθήσει τη δική του οικογένεια.

Ο αστυνομικός, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι δίπλα στη γέφυρα της Τατάρνας. Το αμάξι του εντοπίστηκε χθες το απόγευμα λίγο έξω από το βάραθρο. Ήταν κλειδωμένο, το κλειδί το είχε αφήσει στη ρόδα, και μέσα άφησε και το κινητό του. Όταν έφυγε από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων είπε ότι ήθελε να βάλει βενζίνη ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ

Στο βάραθρο για τον εντοπισμό του βρέθηκαν άνδρες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. από τη Λαμία και ο Θωμάς Νταβαρινός από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων. Η κάθοδος στην «Τρύπα Τατάρτνας» όπως την αποκαλούν είναι πάρα πολύ δύσκολη, γιατί τα τοιχώματα είναι λεία και υγρά. Όταν πρέπει να εντοπίσεις και να ανασύρεις μια σορό, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Ωστόσο παρά τις φοβερές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με την πολύτιμη βοήθεια και του ορειβάτη από τα Άγραφα κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου αστυνομικού που εντοπίστηκε σε βάθος 65 μέτρων.

Την επιχείρηση συντόνισαν ο Περιφερειακός διοικητής ΠΥ Στερεάς, Κώστας Θεοφιλόπουλος και ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστος Πλουμάκης.

Δείτε επίσης: Βαρυμπόμπη: Ο Μάρκου και ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε βρίσκονταν στο ίδιο μπαρ – Τί ερευνούν οι Αρχές

Loading