Κλοπ: «Η Νάπολι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ιταλικό σύλλογο

Αντιμέτωπη με τη Νάπολι θα τεθεί σήμερα η Λίβερπουλ για λογαριασμό της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League με τις δύο ομάδες να έχουν προκριθεί ήδη στη φάση των «16».

propoli

Ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι η Νάπολι μπορεί να φτάσει ακόμα και μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να δούμε ποιος θα είναι διαθέσιμος, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, αλλά η Νάπολι έχει την καλύτερη φόρμα στην Ευρώπη και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές.

Ναι, αν συνεχίσει η Νάπολι να παίζει έτσι, μπορεί να πάει στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι χρειαζόμαστε τέσσερα γκολ για να πάμε στην πρώτη θέση.

Εκδίκηση; Όχι, αποκτήσαμε κίνητρο μετά το ματς στη Νάπολη, στη φάση των ομίλων είναι σημαντικό να περάσεις στην επόμενη φάση και το κάναμε.

Το μαχητικό πνεύμα δεν είναι το πρόβλημά μας. Αυτή η ομάδα από αυτή την άποψη δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Αλλά ξαφνικά μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν προσπαθείς αρκετά. Αυτή είναι η ζωή που ζούμε. Είναι φυσιολογικό.

Αντέγραψαν το στυλ μας; Όχι, ο προπονητής τους Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Με αυτή την εμπειρία και μερικές πολύ καλές μεταγραφές δημιούργησαν μια ομάδα που λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο».

Δείτε επίσης: Champions League γυναικών: Η κλήρωση στη φάση των «16»

Loading