Γυναικεία υπόθεση η δημαρχία στη Θεσσαλονίκη;

Την ώρα που οι παρατάξεις ετοιμάζονται να μπουν στον «στίβο» του προεκλογικού αγώνα, μια γυναικεία υποψηφιότητα αναμένεται να αλλάξει τους συσχετισμούς.

Μπορεί ο δεύτερος γύρος της προηγούμενης «μάχης» στον δήμο Θεσσαλονίκης να ήταν αντρική υπόθεση, ωστόσο πληροφορίες λένε ότι «μαγειρεύεται» μια γυναικεία υποψηφιότητα, η οποία θα προκαλέσει σίγουρα εκκωφαντικό θόρυβο.

propoli

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία απολαμβάνει την αγάπη των δημοτών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, και μέσα από την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, διαθέτει πλέον την απαραίτητη εμπειρία και με το παραπάνω για να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.

Μέχρι τώρα βέβαια, ο μοναδικός που έχει εκφράσει ανοιχτά τις προθέσεις του για τις επόμενες εκλογές, είναι ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας τον οποίο όπως φάνηκε στην εκδήλωσή του, στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφού παρευρέθηκαν τόσο οι βουλευτές της όσο και η Διοικούσα Επιτροπή.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ο δήμος Θεσσαλονίκης τραβάει τα βλέμματα, κάτι το οποίο είναι δεδομένο ότι θα γίνει και στις επόμενες εκλογές.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στο “Labattoire” για συζητήσεις στην αγροτική ανάπτυξη (pics & vid)https://politic.gr/thessaloniki/#.Y2JPEXbP3cs

Loading