Θεσσαλονίκη: Καντήλια, λουλούδια και γράμματα στο σημείο που σκοτώθηκε 19χρονος δικυκλιστής τα ξημερώματα (pics)

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 19χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/11), στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων

Ρεπορτάζ: Έλενα Ιατρίδου

propoli

Λουλούδια, καντήλια, αποχαιρετιστήρια μηνύματα και αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου 19χρονου που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του στην άσφαλτο θα βρει κανείς στο σημείο που σημειώθηκε η σύγκρουση.

Το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης:

Στο σημείο μάλιστα θα δει κανείς πληθώρα πλαστικών που έμειναν μετά τη σφοδρή, καθώς φαίνεται, σύγκρουση, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι φανέλες της αγαπημένης ομάδας του 19χρονου που έχουν κρεμαστεί από φίλους και συγγενείς του.

Τι συνέβη

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 19χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/11), στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο αναβάτης του δικύκλου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή τους ο ΑΣ και η ΠΑΕ Άρης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του 19χρονου Αλέξανδρου Σαλονικίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Καλαμαριά.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν είχε δώσει το παρών στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τη Λαμία, που βρήκε νικητές τους κιτρινόμαυρους με 5-0.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο ΑΣ Άρης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Η οικογένεια του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του νεαρού φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, που μόλις στα 19 του χρόνια ο Αλέξανδρος «έφυγε» από κοντά μας, το βράδυ μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμαριά

Loading