Σοκαριστικές εξελίξεις για την Κιβωτό του Κόσμου: Υπάρχει και μάρτυρας που είδε τον πατέρα Αντώνιο να βιάζει – Τι δήλωσε γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό για τον Μίχο (vids)

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς πλέον υπάρχει και μάρτυρας που έχει δει τον πάτερ Αντώνιο να βιάζει.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καλεστεί να καταθέσει στις αστυνομικές δυνάμεις και δεν είναι καθόλου απίθανο να προφυλακιστεί.

propoli

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα, υπάρχει μάρτυρας ο οποίος τον έχει δει να κακοποιεί σεξουαλικά.

Ο γραμματέας των Συρίων μάλιστα καταθέτει στους τηλεοπτικούς δέκτες ότι δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά και τους το επιτρέπουν μόνο για 10 λεπτά κάθε ενάμιση μήνα.

Τι σχέση έχει η Κιβωτός του Κόσμου με τον Μίχο

Σοκαριστικές είναι μάλιστα και οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς φαίνεται να έχει σχέσεις και με τον κ. Μίχο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Λιάγκα και την γιαγιά της 12χρονης, ο πάτερας Αντώνιος κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά τον αδερφό της 12χρονης.

Ο αδερφός της 12χρονης είχε μεταβεί σε ένα μαγαζάκι που είχε ο πάτερας Αντώνιος και όταν του ζήτησε βοήθεια τον κλώτσησε και τον έβρισε.

Κιβωτός του Κόσμου: Εξετάζεται παράλληλο σκάνδαλο αυτήν την φορά με υιοθεσίες

Δεύτερο σκάνδαλο ξεσπάει για την δομή Κιβωτός του Κόσμου, λίγες μέρες μετά από το σκάνδαλο με τις κακοποιήσεις παιδιών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πλέον για την δομή διεξάγονται έρευνες και για τις διαδικασίες υιοθεσιών που κινούνται.

Μάλιστα νωρίτερα, γονείς από την Συρία είχαν εισβάλλει μέσα στην δομή ζητώντας να δούνε τα παιδιά τους τα οποία κρατάνε κλεισμένα χωρίς να τους αφήνουν να τα δουν.

Για το θέμα μίλησε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μέσω του Real News ανέφερε:

«Πληροφορούμαι ότι ήδη έχει ξεκινήσει να κινείται η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν καταγγελίες και για το συγκεκριμένο θέμα».

«Μου λένε ότι είναι πιθανόν τις επόμενες ημέρες να σκάσει παράλληλο σκάνδαλο για την ίδια δομή που συνδέεται με το θέμα των υιοθεσιών. Έδινε η «Κιβωτός» παιδιά προς υιοθεσία σε οικογένειες.»

Δείτε επίσης: Καταιγιστικές εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: Ξήλωσαν τον πάτερ Αντώνιο και την σύζυγό του

Loading