Η Τουρκία ξεχειλίζει οργή κατά του Ερντογάν: «Τι συνέβη με τον παγκόσμιο ηγέτη; Που είσαι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη είναι η οργή των σεισμόπληκτων στην Τουρκία κατά του Ταγίπ Ερντογάν.

Οι σεισμόπληκτοι δείχνουν όλο και περισσότερο οργισμένοι με τη διαχείριση του φονικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ από την κυβέρνηση Ερντογάν.

propoli

Τις προηγούμενες ημέρες το κύμα της οργής ξεσπούσε απέναντι στα κυβερνητικά στελέχη που επισκέπτονταν τις περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τον φονικό σεισμό. Σε πολλές περιπτώσεις οι σεισμόπληκτοι αποδοκίμαζαν τους υπουργούς που τους επισκέπτονταν.

Όσο όμως παρατείνεται η ανυπαρξία της κρατικής μηχανής στην Τουρκία και οι άνθρωποι παραμένουν ουσιαστικά αβοήθητοι, η οργή στρέφεται προσωπικά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ από την Αντιόχεια.

Ένας ένδρας που έχασε την μητέρα του από τον φονικό σεισμό δείχνει στην κάμερα τη νεκρή γυναίκα που παραμένει ακόμα και τώρα (για όγδοη ημέρα) εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια.

«Για όνομα του θεού όποιος έχει ίχνος συνείδησης ας ρίξει μια ματιά εδώ. Είναι σε αυτήν την κατάσταση από την Δευτέρα, πέθανε την Τρίτη. Αρκετά. Τι θα γινόταν αν αυτή ήταν η μάνα σου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Τι συνέβη με τον παγκόσμιο ηγέτη (που λες ότι είσαι); Πού είσαι; Που;» αναφέρει οργισμένος ο άνδρας από την Αντιόχεια.

Δείτε επίσης: Απαντάει ο Λευκός Οίκος για τα μυστηριώδη μπαλόνια: Δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων

Loading