(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη: Ολοκληρώνεται η ταυτοποίηση των θυμάτων – Μια γυναίκα ψάχνει την κόρη της

Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστος ένας νεκρός αφού δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει δείγμα για να γίνει η ταυτοποίηση.

Η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει τους ελέγχους των δειγμάτων βιολογικού υλικού στα εργαστήρια τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής από το σημείο που έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα,

propoli

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα εργαστήρια έφτασαν συνολικά 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί 55 νεκροί. Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Μια γυναίκα επίσης ψάχνει να βρει την κόρη της, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να εντοπίσει κάποιο ίχνος της.

Η πυροσβεστική έχει ολοκληρώσει στο μεγαλύτερο κομμάτι το έργο της από τον τόπο του συμβάντος, ενώ απομακρύνθηκαν όλα τα βαγόνια και τα συντρίμμια της σύγκρουσης. Το μόνο που μένει πλέον είναι να γίνει ένας τελευταίος έλεγχος για βιολογικό υλικό, κάτι το οποίο θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Νεκρή και τρίτη Κύπρια που επέβαινε στο μοιραίο τρένο – Ήταν μοναχοπαίδι

Loading